Ullerslev Vognmandsforretning ApS
Ikke tilgængeligt
71 74 76 79
http://www.boxdepotet.dk
Ikke tilgængligt
Stensballegaardvej 14 8700 Horsens

Boxdepotet Horsens

Flyttefirma

Hos Boxdepotet håndterer de alt fra nipsgenstande til møbler. Uanset dit behov for at leje et depotrum i en kort eller lang periode, har de løsningen der passer til dig – og selvfølgelig den form for opmagasinering, der matcher dit behov. Med depotrumsstørrelser fra ca. 4 m3 og op til over 40 m3, er der plads til det hele.

Alle depotrum er udstyret med gulvvarme, hvilket sikrer en konstant temperatur på 10-15 grader. Dine ejendele er således i sikker forvaring uden risiko for fugt, skimmel eller jordslået tøj.

For din trygheds skyld har Boxdepotet både udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, samt et vagtværn tilknyttet deres overvågningsservice. Medarbejderne holder løbende øje med faciliteterne for at sikre højeste grad af sikkerhed og kontrol med opbevaringsrummene.

Du kan få adgang til dit depotrum hos Boxdepotet når det passer dig, da de har åbent alle dage mellem kl. 07-22. Der er lukket om natten af sikkerhedsmæssige årsager. I tidsrummet 08-18 kan du kontakte dem via telefon eller mail.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation