Ullerslev Vognmandsforretning ApS
Ikke tilgængeligt
86 28 80 55
http://www.cityflyttetransport.dk
https://www.facebook.com/182429565448956
Jens Juuls Vej 26 8260 Viby J

City Flyttetransport A/S

Flyttefirma

CITY FLYTTETRANSPORT A/S er en moderne og betroet flyttefirma baseret i Aarhus. Deres hovedfokus er på virksomhedsflytninger, især dem der kræver tungt udstyr, hvilket udgør omkring 80% af deres arbejde. Deres dygtige erfaring kommer også deres private kunder til gavn, da de effektivt håndterer flytning af private ejendele og møbler.

Deres professionalisme går ud over det sædvanlige for et flyttefirma – det handler ikke kun om udstyr, men også om at have et engageret og ansvarligt team. Hos City Flyttetransport, lægger de stor vægt på, at deres medarbejdere er fuldt bekendt med firmaets kvalitetskrav og er rustet til at levere fremragende kundeservice.

De sørger for at give deres kunder en fornemmelse af tryghed, punktlighed og frem for alt kvalitet gennem deres dygtige personale og mere end tyve års erfaring i flyttebranchen. Dette understøttes yderligere af deres medlemskab af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening. Derfor kan de stolt sige: Vores kompetente og erfarne personale er vores styrke!

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation