Ullerslev Vognmandsforretning ApS
Ikke tilgængeligt
91 10 64 65
https://dmztransport.dk/
https://www.facebook.com/Kurer.express.dk/
Ålborgvej 404 9352 Dybvad

DMZ Transport Og Logistik

Flyttefirma

Etableret i 2018, DMZ Transport er en familiedrevet virksomhed baseret i Nordjylland. Vi leverer både standard og skræddersyede transportløsninger. Vi forstår værdien af tid, så intet behov for stress hvis du har brug for en hurtigst mulig løsning. Vi behandler vores kunder som familie – vi leverer hver ordre rettidigt og reducerer ventetid uden undtagelser. Vores venlige kundeservice og chaufførernes gode samtale er altid garanteret.

Som din betroede partner for ekspresleverancer, dækker vores køretøjer hver dag over 2000 km til alle destinationer i Danmark. Vi formindsker afstanden mellem mennesker med et stort team af fantastiske mennesker, der konstant arbejder med entusiasme.

Vi håndterer alt fra små pakker til meget store pakker og sørger for fleksibel, hurtig og sikker levering når du har brug for det. Som en SLV-godkendt transportør, kan vi håndtere al papirarbejdet vedrørende sikkerhedsstyret luftfragt og levere varerne til alle lufthavne i Europa.

Hvis du planlægger at flytte kontor, kan du stole på os til at transportere dine ejendele sikkert og ansvarligt til destinationen. Ingen møbler bliver beskadiget i vores køretøjer, vi er her 24 timer om dagen klar til at hjælpe.

Hos DMZ er der ingen grænser, vi ikke kan krydse. Vores Euro Direct service leverer enhver pakke med kærlighed fra Danmark til ethvert sted i Europa.

Hvis du står over for en flytning, gør vi det så nemt som muligt for dig. Du behøver ikke løfte en finger – vores team transporterer alle dine møbler og kasser direkte ind i dit nye hjem.

I tilfælde af bilnedbrud er vi den ven du ringer til. Vi bugserer din bil, mens du nyder en varm kop kaffe. Kontakt os for et uforpligtende tilbud – DMZ sørger for at alle dine pakker ankommer sikkert og i perfekt stand.

Ansvarsbegrænsning: Alle vores transportopgaver, både nationale og internationale, udføres i henhold til bestemmelserne i CMR-loven. Dette begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg bruttovægt samt forsinkelser i fragten.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation