Ullerslev Vognmandsforretning ApS
Ikke tilgængeligt
40 73 73 82
https://www.johnhansen.dk
https://www.facebook.com/160330687397688
Byvej 60 4682 Tureby

Flytte- Og Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Flyttefirma

Er du på udkig efter en flyttemand i København eller omegn? JohnHansen.dk er her for at hjælpe! Vi håndterer næsten alle former for transport-, flytte- og opbevaringsopgaver. Vores erfaring dateres tilbage til 1981, hvilket gør os til et sikkert og pålideligt valg for dine behov.

Vi arbejder fra vores moderne, tyverisikrede haller i Tureby, hvor vi også tilbyder opbevaring af dine ejendele. Vores faciliteter er udstyret med 24-timers videoovervågning og mulighed for playback, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikre hænder.

Som dit flyttefirma i Solrød, Køge og omegn, kan vi hjælpe med stort set alle typer af flytninger. Ingen opgave er for stor eller lille – vi tilbyder endda transport af tungt gods!

Vores mission er at foretage hurtig og skånsom transport af dit dyrebare gods. Vi har en stor vognpark og et solidt netværk af samarbejdspartnere klar til at hjælpe dig med din flytning. Hos os vil du opleve en stressfri flytteproces med stor fokus på detaljerne.

Vi har også en 25 meter lang flyttelift, der nemt kan klare opgaver i højden – den kan løfte op til max 400 kg pr. løft! Og husk, vi kører kun ud med mandskab.

Vores 1500 m2 store lagerterminal er opvarmet og videoovervåget døgnet rundt, så dit gods eller indbo vil altid være i trygge hænder. Vi tilbyder også udlejning af 3 trailere til lille kørekort og en helt ny elektrisk SAX lift, der kan nå op til 8 meters højde.

Besøg vores hjemmeside på www.JohnHansen.dk for mere information om vores tjenester.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation