Ullerslev Vognmandsforretning ApS
Ikke tilgængeligt
40 63 09 73
http://www.nordflyt.dk
https://www.facebook.com/163091927564902
Bukketornvej 9 3300 Frederiksværk

Nordflyt Flytteforretning

Flyttefirma

Nordflyt Flytteforretning er et professionelt flyttefirma med over 20 års erfaring. Vi dækker hele Nordsjælland, Hovedstadsområdet og resten af Danmark med vores pålidelige og effektive service. Hos Nordflyt får du adgang til uddannede flyttefolk, de nødvendige transportmidler og værktøjer, der garanterer sikkerheden for dit indbo.

Privatflytning – Uanset om det er store villaer eller små lejligheder, udfører vi alle former for flytninger. Vi leverer flyttekasser, pakkepapir og andre materialer og henter dem igen, når du er godt installeret i dit nye hjem.

Erhvervsflytning – Vi udfører enhver erhvervsflytning effektivt, sikkert og med den bedste service. Vores moderne vognpark og professionelle flyttemateriale sikrer en problemfri proces.

Opbevaring – Skal du opbevare dine ting midlertidigt? Vores opvarmede, klimakontrollerede og videoovervågede lokaler 10 km nord for Hillerød sikre at alt indbo opbevares sikkert i perfekte stand i tørre og varme lokaler.

Ved aftale med Nordflyt udarbejdes altid en skriftlig bekræftelse inklusiv aftalte betingelser, flytteforsikring, og priser. Vi stræber efter at levere en god flytteoplevelse og tilbyder kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation